2 Handige spullen om altijd in huis te hebben

Er gebeuren elke dag zoveel dingen thuis dat je soms even het overzicht verliest. Je moet met zoveel dingen rekening houden en er is altijd wel iets wat nog niet optimaal is. Je hebt vaak wel veel spullen in huis, maar als je echt iets nodig hebt dan blijkt het altijd dat wat je nodig hebt net op is. Dit kan erg vervelend zijn en daarom hebben wij drie spullen die jij altijd in huis moet hebben. Als je af en toe even checkt of je bijna door je voorraad heen bent dan kun je irritatie in de toekomst voorkomen. Het is sowieso erg aan te raden om een vaste lijst te maken met alle spullen die jij altijd in huis wilt hebben. Je kunt hierbij denken aan bepaald eten of misschien dingen als wc papier en andere producten. Als je een duidelijke lijst hebt voor jezelf raak je het overzicht minder snel kwijt en hoef je enkel één keer per week het lijstje af te gaan om te kijken welke producten gehaald moeten worden. Als je aan de hand van dit lijstje gaat werken zal jouw huis soms een stuk fijner zijn om in te leven en hoef je veel minder vaak nog even snel naar de winkel, omdat er weer eens wat op is.

1. Batterijen 

Als eerst kunnen batterijen niet ontbreken op de lijst van spullen die je altijd in huis moet hebben. Je komt regelmatig in situaties waar je onverwacht snel batterijen nodig hebt en altijd zijn de batterijen dan ineens op. Het is dus een grote aanrader om vaak te kijken hoeveel batterijen je nog hebt en aan te vullen waar nodig. Je kent de frustratie misschien zelf wel. Je pakt iets uit en er blijken geen batterijen bij te zitten. Je hebt het toch echt nodig dus je kijkt naar buiten. Toevallig regent het dan natuurlijk precies op dat moment en voor je het weet zit je door weer en wind te fietsen voor een paar batterijen. Op zulke momenten had je heel graag gewild dat je een lijst had waardoor je wist dat de batterijen op waren. Voeg het dus toe aan je lijst en voorkom irritante situaties.

2. Magneten

Als tweede hebben wij een product waar veel mensen misschien niet snel aan zouden denken, maar magneten zijn ideaal om in huis te hebben. Zeker een neodymium magneet is super handig om in huis te hebben. Magneten zijn super handig om je huis geordend te houden. Een neodymium magneet kun je bijvoorbeeld gebruiken om alle kruidenpotjes georganiseerd in de keuken te hangen. Dit geeft niet alleen fijn overzicht, maar ziet er ook nog eens strak en mooi uit. Daarnaast kun je een neodymium magneet gebruiken als hulpmiddel om je sleutels nooit meer kwijt te raken, daarnaast kun je ook kijken naar magneettape.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *