3x cadeaus voor mannen

3x cadeaus voor mannen

24 augustus 2020 Uit Door Redactie

Sta jij ook altijd met je handen in het haar wanneer de verjaardag van je vriend er aan zit te komen? Want wat moet je hem dit jaar nu weer geven? Zelf weten mannen vaak ook niet wat ze voor hun verjaardag willen krijgen. Waarschijnlijk omdat ze er dan zelf ook niet over hoeven na te denken. Op een gegeven moment ben je wel door alle standaard cadeautjes heen en moet je weer iets nieuws bedenken. Omdat het allemaal niet meevalt, hebben we in deze blog drie originele cadeaus voor mannen beschreven.

Gadgets

Als ik aan een cadeau voor mannen denk, denk ik al snel aan gadgets. Stiekem vinden mannen die snuisterijtjes hartstikke leuk. De voorkeur van mijn vriend gaat al gauw uit naar “iets met muziek”. Je kunt bijvoorbeeld een draadloze speaker cadeau doen. Hiermee kan je vriend genieten van zijn favoriete muziek tijdens die barbecue in de tuin met zijn vrienden, een gezellig avondje beerpongen met zijn maten of in zijn ware mancave. Wil je het zelf nu iets rustiger houden, dan kun je bijvoorbeeld voor een nieuwe hoofdtelefoon gaan. Tegenwoordig zijn hoofdtelefoons er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren en hebben ze allerlei handige functies. Niet alleen een uitkomst voor het luisteren van muziek, maar ook wanneer je vriend bijvoorbeeld een echte gamer is. Laat je voor het laatstgenoemde wel goed adviseren door een kenner. Het schijnt dat je het nogal snel verkeerd kan doen met gadgets voor gamers.

Actief uitje

Eigenlijk vind ik een activiteit nog het leukste om aan mijn vriend te geven. Het is iets anders dan een fysiek cadeau, het is een echte ervaring. Wat dacht je van een middagje karten, indoor snowboarden, een ballonvaart, een rondje crossen op een quad of een helikoptervlucht? Ik weet zeker dat je vriend dat niet snel gaat vergeten. En ook een leuk bijkomend voordeel, je kunt vaak zelf ook mee.

Elektrische fiets

Een elektrische fiets is tegenwoordig echt niet meer een suf ding voor ouderen. Elektrische fietsen zijn echt hartstikke handig. Er zijn verschillende soorten en modellen, waaronder een elektrische fiets heren. Deze hebben een horizontale framebuis, wat het frame extra stevig maakt. Daarnaast worden deze fietsen ook in grotere lengtematen gemaakt. Met een elektrische fiets ben je zo op je werk, de sportschool of een dagje weg. Combineer een fietstocht door de mooiste plekken van Nederland met een overnachting in knusse Airbnb en ga er even echt op uit met zijn tweeën.