Er even tussen uit in deze corona tijd

Er even tussen uit in deze corona tijd

31 juli 2020 Uit Door Redactie

We zitten al een aantal maanden, ongeveer een half uurtje bijna, in de aparte Corona tijd. Het virus heeft de wereld in zijn ban en we weten allemaal dat we met ons gezonde verstand moeten nadenken. Al is dat voor de een iets makkelijker dan de ander. Maar zolang we allemaal ons best doen moet het uiteindelijk gemakkelijk goed komen. Laten we dat maar hopen. Want we weten allemaal dat we het een beetje beu beginnen te raken. En dat is eigenlijk ook helemaal niet zo raar. 

 

Toch nog een beetje het vakantie gevoel

We werken er altijd een jaar hard voor om in de zomer met zn alle naar het buitenland te vertrekken voor een welverdiende vakantie. Daar werken we allemaal naar toe, en daar kijken we ook allemaal naar uit. En begrijpelijk natuurlijk. Even uit de sleur komen om even te genieten van een mooi ander land, lekker eten en uiteraard de zon en dan ook nog eens even tot rust komen en niet echt ergens over hoeven na te denken. Dat is wat je wilt met vakantie. 

 

Maar helaas heeft Corona roet in het eten gegooid, want of het nou zo slim is om naar het buitenland te gaan? Ja, daar zijn nog al wat twijfels over. Want je wilt gezond weer terug komen en vaak is het zo dat je zelf misschien niet ziek wordt maar wel het virus kan overdragen aan iemand die er wel ziek van kan worden. En dat zou best wel pijnlijk zijn, vooral wanneer het een dierbaar iemand is. Eigenlijk in alle gevallen is het wel erg.

 

Dus misschien is het in deze situatie wel slim om in Nederland op vakantie te gaan. Tot nu toe zit het weer ons mee en kunnen we genieten van de zon. Daar doen we het ook allemaal een beetje voor. Maar we hebben zo ook in Nederland mooie plekken die we nog moeten ontdekken en waar we ook van de zon kunnen genieten. Zo kan je namelijk ook iets boeken als een hotel Maastricht centrum zodat je daar de binnenstad kan gaan ontdekken. Of we hebben uiteraard ook nog de Veluwe maar ook hebben we nog de Wadden eilanden die we allemaal nog kunnen ontdekken en waar we ook zeehonden in het wild kunnen spotten. Dat is ook iets leuks wat we van onze bucketlist kunnen vinken uiteraard. Want daar doen we het ook allemaal voor. En je kan daar ook ideaal tot rust komen.