Haartransplantatie Turkije: vakantie en ingreep in één!

Kaal is in de mode. Maar het kan natuurlijk zomaar zijn dat het niet bij jou past. Dat je jezelf nog te jong vindt voor inhammen en een kale kruin. Gelukkig is er een oplossing. Je kunt een haartransplantatie ondergaan. Dit is een ingreep die heel secuur moet gebeuren, maar waar bij je niet onder narcose hoeft. Sterker nog, je wordt plaatselijk verdoofd en je eigen haren worden "geoogst" waarna ze een behandeling ondergaan. Na deze behandling worden de haartjes één voor één teruggeplaatst en zie je dus al snel resultaat. Ik kan me voorstellen dat je daar niet mee te koopt wilt lopen. Haartransplantatie Turkije is dan een goed idee. Je combineert met Haartransplantatie Turkije dan gewoon met een korte vakantie. Als je terugkomt in Nederland zijn de plekjes geheeld.

Haartransplantatie Turkije en COVID-19

Momenteel wordt afgeraden om voor vakantie en andere niet-noodzakelijke redenen naar Turkije af te reizen. En dus is een Haartransplantatie Turkije op dit moment misschien niet een heel goed idee. Maar wat in een goed vat zit verzuurt niet. Je kunt wellicht al wel informatie inwinnen en een afspraak maken voor volgend jaar. Dan heb je echt iets om naar uit te kijken! Haartransplantatie Turkije loopt niet weg, dat is er volgend jaar ook voor jou!

Is een haartransplantatie alleen voor mannen?

Zeker niet! Het is alleen zo dat mannen er vaker gebruik van maken. Vrouwen voelen toch een soort van gêne om dit soort stappen te ondernemen. Toch is Haartransplantatie Turkije ook voor vrouwen zeer geschikt. Heb je echter last van plotselinge, hevige haaruitval, dan is het wel slim om eerst even contact op te nemen met je huisarts. Het kan zijn dat je hormonen uit balans zijn, bijvoorbeeld door de overgang. Ook kan het zijn dat medicijngebruik zorgt voor tijdelijk haarverlies. Zorg dat je de oorzaak achterhaalt voor je overgaat tot het reserveren van een haartransplantatie.

Maak er een vakantie van

Als je dan toch naar Turkije gaat voor die haartransplantatie, dan kun je er net zo goed een paar dagen, of langer, vakantie aan koppelen. Zo kun je heerlijk genieten van de Turkse zon, het eten en de vriendelijke mensen. Als je net een haartransplantatie hebt gehad, is het wel slim om tijdelijk een petje of een hoed te dragen. De verplaatste haren moeten wel de tijd krijgen om zich opnieuw te hechten. Blootstelling aan die warme zon is dan niet echt fijn. Ook zitten er allemaal kleine gaatjes in je huid, een hoedje of pet maakt dan dat je zonder problemen over straat kunt!