Je beste vriend verrassen

Wanneer je lang bevriend bent met iemand, kun je deze persoon je beste vriend noemen. Nu staat je beste vriend altijd voor je klaar en je wilt hem een keer verrassen omdat je zo blij met hem bent. Dit klinkt nogal cheesy maar hij zal dat ongetwijfeld waarderen. Maar hoe doe je dit dan, een vriend verrassen? Ik geef in deze blog een aantal tips voor verblijden van een beste vriend.

Een cadeau

Een cadeau ontvangen vindt iedereen wel leuk, zeker als het onverwachts is. Ga daarom op pad om een leuk cadeau te kopen. Je kent jouw beste vriend door en door en kan dus heel goed beslissen wat je voor hem kunt kopen. 

Mocht je het toch nog wat lastiger vinden om te beslissen wat voor cadeau je voor hem zult halen, kun je altijd familie of andere vrienden vragen wat hij leuk zou vinden. Als ze het prettig vinden kun je hen er ook bij betrekken en samen iets halen voor de beste man. Door het samenvoegen van de budgetten kun je een groter cadeau kopen. Daar zal hij nog meer door verrast worden! Voor het verpakken van het cadeau kun je ook een mooie geschenkdoos kopen. Dit maakt de verrassing helemaal af.

Een beleving

Naast een fysiek cadeau kun je jouw beste vriend ook met een beleving verrassen. Met een beleving creëer je namelijk herinneringen en die zijn misschien nog wel waardevoller dan een object. Je kan hem bijvoorbeeld een cursus bierbrouwen geven of een rondrit in zijn favoriete auto. 

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om met de rest van de vriendengroep wat leuks te gaan doen. Bijvoorbeeld gezamenlijk naar een bierbrouwerij in België, een skivakantie in Oostenrijk of gewoon een spelletjesavond thuis. Het gaat er bij deze verrassing om dat je leuke momenten samen beleefd die je levenslang kunt onthouden, geen mooier cadeau kun je geven.

Een emotionele verrassing

Om nog een stapje verder te gaan in het verrassen van je beste vriend kun je ook wat meer op zijn emotie inspelen. Als hij bijvoorbeeld een familielid lang niet heeft gezien omdat deze persoon in het buitenland woont kun je hem of haar naar Nederland halen. 

Je kunt je voorstellen wat voor enorme verrassing het is wanneer hij het familielid na zo lang ineens weer ziet! Hij zal ongetwijfeld emotioneel worden en je enorm dankbaar zijn. Wat je ook voor jouw vriend doet, hij zal er blij mee zijn, want daar zijn vrienden voor.