Op verschillende manieren genieten

De Leistert

Tijdens een weekendje weg of een vakantie kun je op meerdere manieren lekker genieten, met de tent of de vouwwagen of je huurt een comfortabele en luxe bungalow. Op De Leistert kun je kiezen wat jij het fijnst vind, of dit nu een grote riante bungalow is of een knusse tent om te overnachten. Aan jou de keus waarvoor je kiest, voor volwassenen en kinderen is er zeer veel te doen op de camping. Van veel speeltuinen tot de heerlijke zwembaden waar je zomer en winter kunt zwemmen.

De Leistert

Voor zomer en winter

Of je nu de eerste zonnestralen in de zomer mee wilt pakken, of hartje zomer lekker wilt genieten. Bij De Leistert ben je altijd welkom, de kinderen worden vermaakt door het recreatieteam wat van iedere dag weer een feestdag wil maken. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders in de overdekte plaza een drankje doen op het terras. Voor jong en oud is er altijd wel iets te doen, ook bij minder mooi weer zijn er meer dan voldoende speelmogelijkheden voor de kinderen binnen.

Zwemmen op de camping

Natuurlijk is een vakantie zonder te kunnen zwemmen geen vakantie, op De Leistert zijn er meerdere zwembaden om te zwemmen. In de zomer kun je lekker afkoelen in het buitenzwembad, in het subtropisch zwemparadijs geniet je van alle luxe faciliteiten die het zwembad heeft te bieden. Van de familieglijbaan of wil je heerlijk relaxen in de whirlpool? Het is allemaal mogelijk om een onvergetelijke vakantie te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *