Razendsnel internet thuis is fijn

Razendsnel internet thuis hebben is fijn. Vooral wanneer je de laatste tijd veel meer thuis werkt dan normaal. Dan is het juist fijn om bijvoorbeeld glasvezel in de buurt te hebben. Dat zorgt namelijk voor razendsnel internet. Maar waar gebruik jij internet allemaal voor?

Snel internet nodig voor het thuis werken

Sinds half maart hebben we er bijna allemaal aan moeten geloven. We moesten thuis gaan werken. Niet meer naar kantoor om te gaan werken. Maar in plaats daarvan gingen we naar de keukentafel of een andere ruimte in huis die we hadden omgetoverd tot een kantoor om thuis te gaan werken. Maar dan is het natuurlijk wel fijn wanneer je dan ook nog goed werkende internet hebt om ook echt thuis te gaan werken. Want je moet natuurlijk wel goed jouw mail kunnen openen thuis, op de schijf van werk kunnen komen om bij alle belangrijke bestanden te komen om wel jouw werk goed te doen. En natuurlijk erg belangrijk, goed internet werkt ook fijn mee wanneer je een meeting online hebt. Niets zo vervelend dan de helft missen omdat of jouw audio niet goed mee werkt of jouw internet waardoor het telkens blijft hangen. Dat is natuurlijk ook niet heel handig wanneer je wel de informatie tot je moet krijgen.

 

Maar buiten dat we thuis werken gebruiken we ons razendsnelle internet ook voor andere dingen

En hiermee weten we allemaal wat we bedoelen natuurlijk. Want buiten dat we werken moeten we ook genieten van een beetje ontspanning. En dan gaan we al snel een film of serie streamen via de verschillende streaming diensten die er zijn. Zo kijken we Mocro Maffia op Videoland en Undercover op Netflix en kijken we een fijne Disney film met het gehele gezin op Disney+. Maar tijdens dat jij een serie of film zit te kijken wil je natuurlijk geen pauzes. Want anders kijken we wel regulieren televisie waar we om de 15 minuten bijna 10 minuten reclame hebben. We streamen niet voor niets natuurlijk. Ook hiervoor heb jij razendsnelle internet nodig. Want dan kan je in een keer jouw favoriete film of serie uit kijken.

 

Waar we natuurlijk ook razendsnel internet voor willen, en dan spreek ik nu waarschijnlijk de millenials toe. Is om onze Social media bij te houden. Want we willen wel weten wat er allemaal op Instagram en Facebook gebeurt. En voor Gen Z moeten we wel op de hoogte blijven van alle nieuwe TikTok dansjes die online komen.