Waarom overstappen op een elektrische fiets

Een fiets elektrisch is de manier om bij te dragen aan een beter mileu. Met deze fiets kun je er namelijk voor zorgen dat we in een beter klimaat gaan leven. De uitstoot van benzine is vele malen hoger als stroom. En onze accu’s hebben niet zoveel stroom nodig. Maar daarnaast ben je ook af van de parkeerproblemen. Op steeds meer plekken in Nederland kun je de fiets gratis stallen. En de meeste bedrijven hebben ook een gratis stalling ter beschikking. Zo bespaar je op parkeerkosten en hoef je dus niet meer lang te zoeken naar een parkeerplek. Ook kun je overal binnendoor rijden met een elektrische fiets. Dit zorgt er vaak voor dat je op korte afstanden nog sneller bent. Zo kun je ook eens een dagje lekker uitslapen zonder in een opstopping te staan.

Welke modellen elektrische fietsen zijn er?

Wat is de beste amslod fiets een vraag die wij steeds vaker krijgen. Dit is een keuze die wij niet voor je kunnen maken. Wanneer je veel gaat fietsen naar het werk en van een goede ondersteuning houd dan is het middenmotor model wat voor jou. Met deze fiets kun je de bergen in of tegen de wind in fietsen zonder dat je iets merkt. Voor mensen die juist van een langere fietstocht genieten raden wij het voorwiel motor model aan. Hiervan gaat de accu tot wel 50 km of meer mee. Dit komt omdat dan enkel het voorwiel wordt ondersteund. Het is wellicht dus iets zwaardere fietsen maar de voordelen zijn ongekend. Zo kun je rustig met elkaar kletsen op de fiets of lekker genieten van de natuur. Dit omdat deze fietsen zo stil zijn dat je alles kunt horen. Kortom er is genoeg keuze voor iedereen.

Wat klanten van ons vinden

Je kunt de Amslod klanten ervaringen online lezen. Hierin zal je zien hoe tevreden de meeste klanten over ons zijn. Dit komt allereerst doordat je een gratis proefrit aan huis kunt maken. Zo heeft de verkoper ook alle tijd om het aan je uit te leggen. Maar ook kan hij of zij je adviseren in hoe je de perfecte e-bike kunt kiezen. Daarnaast krijgen wij ook veel complimenten over de garantie die wij bieden. Wij vinden dat de klant koning is daarom krijg je de eerste 2 jaar garantie aan huis of op locatie. Zo hoef je niet meer te gaan lopen met de fiets in de hand als er iets defect is. De Amslod monteurs zitten door heel Nederland en komen gewoon naar je toe als er een defect is. Zij vervangen of repareren het onderdeel wat niet werkt.

Hoe je de perfecte elektrische fiets vind

Je moet goed nadenken over de elektrische fiets die je wil gaan kopen. Het is belangrijk om vooraf je conditie en het aantal kilometers te weten. Zo kunnen wij je adviseren welke modellen mogelijk bij jou passen. En ook kun je ze dan gratis proberen uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *