Zekerheid dat je kwaliteit koopt

Zekerheid dat je kwaliteit koopt

8 juni 2020 Uit Door Redactie

Nederland is het land van kamperen en de camping, vanaf het voorjaar trekken veel mensen weer naar hun vaste plaats op de camping. Ieder mooi weekend wordt er genoten met andere campinggangers, een drankje gedronken in de kantine of lekker gegeten met zijn allen. Met een stacaravan kopen bij De Bergjes verzeker je dat je een prachtige caravan hebt van hoge kwaliteit, week na week en alle vakanties ga je naar je vaste plekje toe en ontmoet je daar al je vrienden.

stacaravan kopen bij De Bergjes

Zeer veel soorten caravans om vast neer te zetten

Voor verschillende prijzen kun je een stacaravan kopen bij De Bergjes, voordelige maar ook zeker zeer luxe waarvoor je een groter budget moet hebben. Eenmaal een caravan gekocht moet deze natuurlijk nog naar de camping worden gebracht, ook hierin hebben de medewerkers meer dan vijftig jaar ervaring. Zelfs wanneer je in het buitenland op de camping staat is dit geen probleem, ook daar wordt de stacaravan geplaatst zodat je er snel van kunt genieten. Ook in Nederland plaatsen zij je vaste vakantieplaats.

Ook voor een gebruikte stacaravan

stacaravan kopen bij De Bergjes

Het is geen schande als je geen budget hebt voor een nieuwe stacaravan, De Bergjes heeft ook mooie en goede gebruikte caravans. Voordat je een stacaravan kopen bij De Bergjes doet, wordt deze eerst grondig schoongemaakt en technisch volledig nagekeken. De constructie wordt geïnspecteerd en ook op lekkages wordt de stacaravan gecontroleerd. Ook de buitenkant wordt weer zo goed als nieuw met een grondige schoonmaakbeurt. Waar de caravan ook moet komen te staan, De Bergjes zet hem neer waar je wilt.